Doosje knutselen

Vraag jij je ook elke woensdagmiddag af wat je nu weer moet bedenken om je kinderen bezig te houden? Of moet je naar een verjaardag en wil je niet weer met een envelop geld aankomen?

doosje knutselenDan hebben wij de ultieme tip voor jou!

Waarvoor je het doosje gaat gebruiken maakt eigenlijk niets uit; het doosje is naar eigen invulling te versieren. Een knutselwonder hoef je ook niet te zijn, want wij geven hier precies aan hoe je dat doet. Eenvoudig en snel gemaakt, zodat iedereen het kan!

Qua patroon en kleur kun je het doosje helemaal persoonlijk aanpassen. Zo maak je altijd een doosje op maat dat perfect bij de ontvanger past. Ook voor kinderen is het erg leuk om een doosje te knutselen, waar ze al hun kleine snuisterijtjes in kunnen verstoppen. Het maakt heel wat kadootjes heel wat origineler en specialer. Een gouden tip, en als je dat nog eens combineert met een origineel cadeautje: instant result!

doosje knutselen cadeau

Handleiding doosje knutselen

Omdat wij graag willen dat je direct aan de slag kunt, kun je hier precies zien wat je nodig hebt en zie je een duidelijke beschrijving van wat je moet doen. Stap voor stap zodat er niets mis kan gaan. Geniet van dit klusje en begin direct met het doosje knutselen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.